MVGYOSZ Narráció
Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! Adószám: 19002464-2-42

A Kincses Sziget

Dátum: 2024-03-16 19:00

Helyszín/Csatorna: Pesti Magyar Színház

Narráló: Oláh Klaudia


A KINCSES SZIGET

musical

Robert Louis Stevenson azonos című regénye és élete nyomán

SzövegDENNIS MARTIN, CHRISTOPH JILO és WOLFGANG ADENBERG

Fordította: Krégl János, dalszövegek: Cseh Dávid Péter

Üdv a fedélzeten! Vitorlát bonts! Indul a Kincses Sziget expedíció!

Dennis Martin musicalje a híres skót író Robert Louis Stevenson életén keresztül kormányoz végig minket, ahogy bohém betegeskedő fiatalból kora legnagyobb kalandregény-írójává válik.

Stevenson gyerekkorától kezdve betegeskedett, szülei nem támogatták írói ambícióiban, és mikor már kezdené elvesztené hitét az írásban és az életben is, leendő felesége gyermekének szórakoztatására egy kalóztörténetbe kezd és minden megváltozik. Az író életének szereplői válnak világhíres regényének, a Kincses Sziget történetének halhatatlan karaktereivé. A fantázia világa, a sugárzó, kíváncsi gyermeki tekintet új örömöt ad neki az életben, és nem adja fel. Már csak az a kérdés: vajon kié lesz a kincs?

Az élet és a regény összekapcsolódása, gazdag cselekményessége, az előadás grandiózus vizualitása és fülbemászó dalai teszik A Kincses Szigetet élvezhetővé minden korosztály számára.

Az előadás időtartama 2 óra 45 perc.
Az előadás két részben látható.
Az előadást 12 éves kortól ajánljuk.

Amennyiben a meghirdetett időpont nem alkalmas Önnek, vagy másik nagyszínpadi előadás keltette fel az érdeklődését, abban az esetben is keressen az alább megadott elérhetőségek valamelyikén:

Jelentkezés: akadalymentesites@mszinhaz.hu, 0670 903 8955