MVGYOSZ Narráció
Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! Adószám: 19002464-2-42

Ezeregy éjszaka

Dátum: 2024-04-28 15:00

Helyszín/Csatorna: Pesti Magyar Színház

Narráló: Oláh Klaudia


Geszti-Monori-Tasnádi

Ezeregy éjszaka

world musical

Az Ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről, gyarlóságról is.

Az izgalmas world musical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel. Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon.


Figyelem: Felhívjuk figyelmét, hogy az előadásban olykor füstöt, pirotechnikát, és erős hanghatásokat alkalmazunk.

Jegyigénylés és részletes információk:

Oláh Klaudia, társadalmi felelősségvállalási referens: akadalymentesites kukac mszinhaz pont hu, vagyis akadalymentesites@mszinhaz.hu e-mail címen, illetve a +36 70 903 8955 telefonszámon.

Jó szórakozást kívánunk előadásainkon!