MVGYOSZ Narráció
Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! Adószám: 19002464-2-42

Harisnyás Pippi

Dátum: 2024-05-22 11:00

Helyszín/Csatorna: Pesti Magyar Színház

Narráló: Oláh Klaudia


Astrid Lindgren

HARISNYÁS PIPPI

Zenés színmű

Zenéjét szerezte: Georg Riedel

Fordította: Tótfalusi István

A Színdarab bemutatását a Nordiska ApS-szal (Koppenhága) való megállapodás alapján a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökséggel kötött szerződés teszi lehetővé.

Harisnyás Pippi valószínűleg a világ legrakoncátlanabb kislánya! Nem igazán szeret iskolába járni, annál inkább játszani a barátaival, Annikával és Tomival, vagy csak úgy kószálni a városban. Ráadásul ez a pulykatojás képű, vörös copfos, felemás harisnyát és kétszer nagyobb cipőt viselő örökmozgó: a világ legerősebb kislánya. Jöhet rabló, matróz, erőművész, Pippi mindenkivel elbír, sőt ha kell, jól el is bánik, mert Pippinek mindig helyén van a szíve, és bármit megtenne a barátaiért.

Ahol Harisnyás Pippi megjelenik, ott tuti, hogy mindjárt valamilyen hihetetlen kalandba csöppen. És jobb, ha felkészülünk arra, hogy Pippi a nevetőizmainkra is elsöprő hatással lesz! Csak győzzük kapkodni a fejünket és a levegőt!

Az előadást felnőttek csak gyermekfelügyelettel látogathatják!

Az előadás időtartama 2 óra 40 perc.
Az előadás két részben látható.
Az előadást 6 éves kortól ajánljuk.

Jegyigénylés és részletes információk:

Az alábbi, ismert elérhetőségeken várom kedves nézőink jelentkezését: 

Oláh Klaudia, társadalmi felelősségvállalási referens: akadalymentesites kukac mszinhaz pont hu, vagyis akadalymentesites@mszinhaz.hu e-mail címen, illetve a +36 70 903 8955 telefonszámon.

Jó szórakozást kívánunk előadásainkon!