MVGYOSZ Narráció
Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! Adószám: 19002464-2-42

Madagaszkár

Dátum: 2024-03-24 11:00

Helyszín/Csatorna: Pesti Magyar Színház

Narráló: Oláh Klaudia


Del Aguila-G. Noriega-J.Someillan

Madagaszkár

MUSICAL

A Dreamworks Animation Motion Picture azonos című filmje nyomán!

Magyar változat: Olt Tamás – Váradi R. Szabolcs

Alex, az oroszlán és állatkerti barátai nagy kalamajkába keverednek, amikor Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i Central Park állatkertjéből. Barátaik az első döbbenet után útra kelnek, hogy megkeressék, ám a betondzsungelben mászkáló víziló, oroszlán és zsiráf nem kevés feltűnést keltenek. A kaland azonban tovább bonyolódik, amikor a kis csapat dobozokba zárva egy hajóra kerül, amelynek úti célja a nagy és vad Afrika. A cselszövő pingvinek azonban megrongálják a hajót, és hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban, és fel kell ismerniük az igaz barátság és összetartás valódi erejét. Vajon sikerrel járnak?

Figyelem: Felhívjuk figyelmét, hogy előadásban olykor füstöt, pirotechnikát, és erős hanghatásokat alkalmazunk. Stroboszkóp használata miatt az előadás megtekintése terhes anyáknak, epilepsziásoknak, valamint pacemakerrel rendelkezőknek nem javasolt!

Az előadás hossza 110 perc.

Az előadás két részben látható.

Az előadást 6 éves kortól ajánljuk.

Jegyigénylés és részletes információk:

Oláh Klaudia, társadalmi felelősségvállalási referens: akadalymentesites kukac mszinhaz pont hu, vagyis akadalymentesites@mszinhaz.hu e-mail címen, illetve a +36 70 903 8955 telefonszámon.

Jó szórakozást kívánunk előadásainkon!