MVGYOSZ Narráció
Együtt formáljuk élhetőbbé a világot! Adószám: 19002464-2-42

Rettenetes szülők

Dátum: 2023-11-22 19:30

Helyszín/Csatorna: Thália Színház 1065,Budapest,Nagymező utca 22-24


Rettenetes szülők– Thália  Színház

Időpont: 2023.11.22., 19.30

Színpadbejárás nincs

Helyszín: Thália Színház, Nagymező utca 22-24

Jegyár:4800/db

A jegyek korlátozott számban érhetőek el 12 db/előadás.

Audionarrátor: Baksa- Szerecz Zsófi

Az előnarráció a helyszínen.

Rövid ismertető:

Rettenetes szülők

Tragikomédia

Párizs a szerelem, a művészet és az őrületig fokozott családi tragikomédiák otthona – főleg ha a lázálmok specialistája, Jean Cocteau fejéből pattan ki az alábbi történet.

Yvonne egy öngyilkos hajlamokkal küzdő anya, aki megszállottan imádja egyszem fiát. Michel a felnőni képtelen fiú, aki pechére egy ilyen anya mellett bele mer szeretni egy fiatal lányba – és ott áll köztük Georges, az apa, akinek nagy magányában sikerült belezúgnia pont ugyanebbe a titokzatos szeretőbe. Ebben a fájdalmas titkokkal telepakolt őrületben igyekszik rendet vágni a nett és poroszos nagynéni, Léonie – aki valaha, úgy huszonhárom évvel ezelőtt, még az apa menyasszonya volt.

Az ötszereplős, végletekig feszített színmű felér egy mesterkurzussal, ha érzelmi zsarolást, házassági titkolózást és szerelmen belüli hidegháborús taktikát tanulnánk. Persze az ilyen családi összecsapások tőlünk sem idegenek. Kelemen József, társulatunk főrendezőjének rendezésében megnézhetjük, hogyan csinálják ezt világszínvonalon a franciák.

Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül

Jegyfoglalás:akku@akkuegyesulet.hu